Borttagen igen...

Yesh, jag bidde borttagen från bilddagboken nu igen.

Ska dock starta ett nytt konto om typ fem minuter, ska bara starta kaffe först.

Samma namn gäller AlmightyMalachi.

Fem...

... sorters människor som får mig att vilja krevera.


Känner att jag måste skriva av mig lite men jag har inget direkt ämne att ta upp så det får bli en omotiverad lista om idioter.


 


5. Folk som vägrar ta kritik.


Visst, kritiken här på min bilddagbok kanske är lite väl hård ibland (har jag fått höra) men uppenbarligen måste man hamra in ett budskap i folks hjärna med hjälp av slägga och järnvägsspikar. Vad är det för fel på folk som inte kan ta kritik utan istället bestämmer sig för att bli sura och bestämmer sig för att köra på med "du kan va" och sen blockar en? Kan du inte ta kritik som en normal människa så kanske du ska sluta göra det så jävla lätt att kritisera dig.


 


4. Jehovas Vittnen.


Det finns inte ord för att beskriva hur mycket jag hatar er. Att komma och knacka på klockan åtta på morgonen på en lördag för att sprida sitt buskap om Guds kärlek är inte bra marknadsförning. Seriöst, får ni många nya anhängare av att tortera folk på det sättet?


Slutsats: Kommer du hem till mig för att sälja din löjliga tro så borde jag ha laglig rätt till att slå ihjäl dig med en bibel.


 


3. Folk som är emot abort.


Hur kan ni ens försvara denna synpunkt? Hur kan ni se detta som moraliskt över huvud taget? Ni säger att ett liv alltid är ett liv, men ändå vill ni att folk som drabbas av olycksgraviditet ska bli tvingade att föda ungen, trots att detta med stor sannolikhet kommer förstöra hela människans liv! Hur får ni detta att gå ihop?


För övrigt så är det rent skitsnack att fostret lever när det blir aborterat. Det har inte utvecklat något form av medvetande och därför är det inte vid liv. Än så länge är det bara en liten tillväxt på kvinnans kropp och om hon vill få bort den så är det väl bara att ta galjen och köra på.


 


2. Barn.


Hmm... undra hur många hatbrev jag kommer få av den här delen.


I alla fall så avskyr jag barn med hela mitt hjärta. Jag ser ingenting gulligt med en dreglande, skrikande, inkontinent och mentalt nedsatt 3åring som springer runt och gapar för att få sin moders uppmärksamhet. Är det bara jag som känner att Josef Fritzl kanske hade mer motiv än vad vi först trodde?


 


1. Folk som inte förstår sarkasm/ironi.


Om jag har tagit upp det här tidigare så får ni säga åt mig. Jag orkar bara inte leta igenom alla mina texter för att kolla efter en liten paragraf.


Seriöst, vad är det för fel på er? Varför är det så svårt att förstå att jag inte är seriös. Varenda gång jag säger något som ska vara sarkastiskt så får jag en hel hög med skit från något litet mongo som inte fattar ett skit, och sen får jag lust att tvinga en vägskylt genom kraniet på dem.


 


*Suck* jag är fan den enda intelligenta människan kvar på den här planeten.


Tack & Adjö.


Twilight

Jag ska prata om Twilight.

 

Vad är filmens största problem? Avsaknaden av någon sorts händelse.

Seriöst, den här filmen är nästan två timmar lång och det händer INGENTING i den.

Eller nja, ingentning var kanske lite att ta i, de pratar ju med varandra, sen pratar de lite med varandra, sen pratar de lite till med varandra.


Att ha karaktärerna prata med varandra är en bra sak, men inte när dessa karaktärer är ungefär lika intressanta som en stol.

 

Själva handlingan går ut på att Bella (en tjej som aldrig ler) träffar Edward (en kille som aldrig ler och har puder i hela ansiktet) och de blir kära, sen får hon reda på att Edward är en vampyr.


Ett stort problem med den här filmen är killen som spelar Edward. Edward ska vara en snygg, stilig och erotisk man... Robert Pattinson ser ut som ett mänskligt rivjärn, att han sedan spelar ungefär lika bra som en pappersdocka är ju en helt annan sak... man kunde ju praktiskt taget se att han höll ett jävla manus i handen.

 

Edward ska naturligtvis vara en mörk varelse med djupa problem. Detta hade kunnat vara en bra idé om Stephany Mayer (stavning på det?) inte fick för sig att solen ska få vampyrer att glittra som en man i en pridefestival.

Som sagt så händer det nästan ingenting i filmen och det som faktiskt händer är så jävla dåligt så att man önskar att det inte händer.

 

Ett exempel är ju scenen i skogen, när Edward säger till Bella med sin kåtaste röst: "Säg det, säg det högt".

 

Ett annat trevligt exempel är scenen när Bella kommer in i klassrummet och vinden blåser genom hennes hår (det är egentligen en fläkt män ändå) och hela publiken suckar djupt medan jag vill sjunka genom golvet.

 

Efter dessa oerhört plågsamma scener får vi ett klimax... som är över på ungefär fem sekunder.

 

Det klimaxet går ut på att Bella blir tillfångatagen och Edward räddar henne... sen pratar de lite till. Gud förbjude att något faktiskt skulle hända. Ett annat stort problem med filmen är att den är så vidrigt klisché. Vi har sett allt det här göras tidigare och då har det oftast varit bättre. Jag säger inte att man måste vara überoriginell, men försök åtminstone göra något bra med det ni har.


Nej, ska ni se en romantisk vampyrfilm från 2008, välj den Svenska.

Betyg: DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ!

Religionslära

Dags för religionslära.

 

Jag vet faktiskt inte hur jag ska börja den här texten... jag menar, alla som har något som helst vett i skallen kan se genom hela Gudkonceptet och inse att det med stor risk bara är rent skitsnack.


Dock så verkar detta inte så klart för alla människor, det finns fortfarande de små varelserna som köper hela den här gudgrejen och det finns till och med de som inte ens ifrågasätter den över huvud taget och lever sitt liv "exakt som i boken" (så länge det passar dem alltså).



Nu är jag helt säker på att någon av de som läser detta kommer tänka: "men, religion skadar ju ingen så länge som det inte går in till fundamentalism".

Men det är ju just det, det kommer alltid leda till extrema fall där någon liten fundamentalist stenar en bög enbart för att han var bög eller ja... hela jävla KKK och självklart så har vi ju även incestsekterna Jehovas Vittnen, Livets Ord, Mormonismen, Westboro Baptist Church... måste jag räkna upp fler?

Kvinnor, homosexuella, barn och i stort sätt alla utanför religionen blir förtryckta och sedda ner på, på grund utav något som skrevs i en flera tusen år gammal bok. En bok som troligtvis började som en godnattsaga som föräldrar berättade för sina barn.



Krig blir startade på grund av att folk inte tror på samma sak... även fast de tror på exakt samma löjliga jävla historia med några småsaker ändrade.



Islam dyrkar en pedofil och Judendomen/Kristendomen dyrkar en allsmäktig Jigsaw.



Men ni kanske har rätt... det kanske inte skadar någon.
Bara något att tänka på.


Dålig uppdatering...

Om någon undrar varför det uppdateras så dåligt på denna blogg så är det så att det här inte är min egentliga plats för att få ut aggressioner.

Ni kan hitta mig på bilddagboken under namnet AlmightyMalachi där det uppdateras nästan dagligen.

Den här bloggen finns endast till för att jag ska kunna lägga upp saker som blir borttagna från bdb och därför uppdateras den ganska så sällan.

Så hoppa in på bilddagboken och besök AlmightyMalachi för fan.

Tack & Adjö.

Brev till admin på bilddagboken.

Hej kära administratörer på bilddagboken, jag har några saker ang. fokus att ta upp här och jag skulle uppskatta om ni faktiskt tog er tid till att ge mig svar på dessa små... ehm... denna idioti kanske jag skulle kalla det.

Jag har nu försökt lägga upp en bild i fokus, bilden föreställer Twilight och rubrikerna som jag har försökt få igenom har varierat från "Usel film" till "NEJ!" och trots att dessa åsikter inte direkt bryter mot några som helst regler så har de blivit kallade "olämpliga för fokus". Jag förstår inte riktigt varför man inte ska få beskriva att man inte tycker om en film via fokus, jag tror inte direkt att någon blir kränkt av det och jag får upprepade gånger se bilder på filmer som folk säger är "skitbra" eller "den bästa filmen någonsin".
Jag har nu försökt lägga upp denna fokus en gång till med texten "dålig", något som inte direkt går emot några regler som jag har hört om.

För att gå ifrån detta ämne och in på något annat så vill jag även säga att erat fokusfilter är (för att uttrycka mig som alla andra nördar) Epic Fail och de bilderna där man ser hur fula idioter står och spänner sig finns fortfarande där. Jag säger inte att fokusfiltret inte är en fin idé men det har en sorts "backfire" där de bilderna som inte borde bli filtrerade faktiskt blir det och de bilderna på spännisarna får fortsätta finna där. Jag tycker dessutom inte att ni ska ha något filter (speciellt inte ett som inte fungerar) då många på bdb lägger upp bilder på sig själva fast skriver något med mening, ska dessa medlemmar bli filtrerade bara för att de råkade lägga ut en bild på sig själva?
Visst är det irriterande att se indolenta fjortisar som brer ut sig på fokus men jag tycker även att de har rätt till att göra just detta då fokus faktiskt finns till för att marknadsföra sin bilddagbok.

Som sagt så har alltså fokusfiltret ganska motsatt verkan och de som inte förtjänar att bli filtrerade blir det medan fjortisarna kommer igenom ändå. Jag säger inte att ni ska jobba bättre på vilka ni filtrerar, jag säger bara att ni ska sluta med filtret helt och hållet då det inte ens funkar och är en irriterande funktion i största allmänhet.

Tack på förhand.
MVH AlmightyMalachi.

P.S. mitt senaste försök till fokus blev också olämplighetsförklarat. Jag väntar spänt på svar.


Tilläggas bör kanske att det har gått sin tid och jag har inte fått svar än. -.-

Fem...

... sämsta argument emot homsexualitet.

En nyversion av en gammal text som jag skrev i februari. Tack NoodlePhotos som inspirerade mig till att skriva om den.

 


5. Barn till homosexuella par blir naturligtvis homosexuella.

Mjo, för alla barn i heterosexuella familjer blir alltid hetero, alla som blir uppväxta bland vegetarianer blir alltid veggon och alla som växer upp i en religiös familj blir alltid religiösa själva.

You sir, are a fucktard.


 


4. Det är emot naturen.

Utöver det lilla faktummet att det utförs i naturen. Katter, hundar och säkerligen även fjärilar har bevisats vara homosexuella. Sen att man med detta fina (helt logiska) uttalande samtidigt säger att allt som är onaturligt är dåligt tyder ju på att man lever på medeltiden.

Japp, glasögon, kläder, kondomer, bilar etc. etc. etc. är verkligen skitkasst för vårat samhälle. Fan, det var bättre förr när vi sprang runt i grottor och våldtog varandra... aah, the good ol' days.


 


3. "Men, jag vill inte ha en massa bögar som stöter på mig".

Du har rätt, för alla vet ju att heterosexuella stöter på allt som rör sig (gällande det andra könet naturligtvis... man vill ju inte verka bögig) så varför skulle det vara annorlunda för alla dessa homos?

Den detaljen att människorna som säger detta (ofta 91or av manskön som är osäkra på sig själva och därmed pumpar musklerna bland en massa halvnakna män på ett svettigt gym) för det mesta inte har några problem med lesbiska är en helt annan sak. Jag menar, det är ju trots allt hett.

Det finns bara tre ord för såna som dem: Fontanellknullad på bb.

 


2. Det är äckligt.

Här verkar folk glömma bort att det handlar om subjektivitet. Det finns mycket som jag anser vara äckligt som är tillåtet och bör vara det (dendrofili t.ex.). Jag tycker till exempel att det är vidrigt att se fetton sitta och trycka i sig BigMac efter BigMac på McDonald's men inte fan vill jag sätta stopp för deras rättigheter... trots att det skulle göra min lunch fan så mycket godare.



1. Det är emot Guds ord.

Det sämsta argumentet och även ett av de mest använda. Att man låter sig styras av en påhittad skäggubbe bland molnen säger ju trots allt mer om en själv än om bögarna som gillar att ta varandra i baken eller flatorna som gillar att äta matta. Dessutom, hur kan Gud vara emot bögar när hans egen son är det?

 


Som avslut får ni en alldeles fantastisk länk --->http://www.youtube.com/watch?v=3j4t185wl-0&feature=related


 

Tack & Adjö.


RSS 2.0