Fem...

... sämsta argument emot homsexualitet.

En nyversion av en gammal text som jag skrev i februari. Tack NoodlePhotos som inspirerade mig till att skriva om den.

 


5. Barn till homosexuella par blir naturligtvis homosexuella.

Mjo, för alla barn i heterosexuella familjer blir alltid hetero, alla som blir uppväxta bland vegetarianer blir alltid veggon och alla som växer upp i en religiös familj blir alltid religiösa själva.

You sir, are a fucktard.


 


4. Det är emot naturen.

Utöver det lilla faktummet att det utförs i naturen. Katter, hundar och säkerligen även fjärilar har bevisats vara homosexuella. Sen att man med detta fina (helt logiska) uttalande samtidigt säger att allt som är onaturligt är dåligt tyder ju på att man lever på medeltiden.

Japp, glasögon, kläder, kondomer, bilar etc. etc. etc. är verkligen skitkasst för vårat samhälle. Fan, det var bättre förr när vi sprang runt i grottor och våldtog varandra... aah, the good ol' days.


 


3. "Men, jag vill inte ha en massa bögar som stöter på mig".

Du har rätt, för alla vet ju att heterosexuella stöter på allt som rör sig (gällande det andra könet naturligtvis... man vill ju inte verka bögig) så varför skulle det vara annorlunda för alla dessa homos?

Den detaljen att människorna som säger detta (ofta 91or av manskön som är osäkra på sig själva och därmed pumpar musklerna bland en massa halvnakna män på ett svettigt gym) för det mesta inte har några problem med lesbiska är en helt annan sak. Jag menar, det är ju trots allt hett.

Det finns bara tre ord för såna som dem: Fontanellknullad på bb.

 


2. Det är äckligt.

Här verkar folk glömma bort att det handlar om subjektivitet. Det finns mycket som jag anser vara äckligt som är tillåtet och bör vara det (dendrofili t.ex.). Jag tycker till exempel att det är vidrigt att se fetton sitta och trycka i sig BigMac efter BigMac på McDonald's men inte fan vill jag sätta stopp för deras rättigheter... trots att det skulle göra min lunch fan så mycket godare.



1. Det är emot Guds ord.

Det sämsta argumentet och även ett av de mest använda. Att man låter sig styras av en påhittad skäggubbe bland molnen säger ju trots allt mer om en själv än om bögarna som gillar att ta varandra i baken eller flatorna som gillar att äta matta. Dessutom, hur kan Gud vara emot bögar när hans egen son är det?

 


Som avslut får ni en alldeles fantastisk länk --->http://www.youtube.com/watch?v=3j4t185wl-0&feature=related


 

Tack & Adjö.


Kommentarer
Postat av: Wrepresent @ bdb

En sak angående att det är onaturligt. Varje arts främsta mål är faktiskt att fortplanta sig. Vilket homosexuella ej kan.

2009-09-03 @ 16:21:28
Postat av: Anonym

4. Det är emot naturen.



Utöver det lilla faktummet att det utförs i naturen. Katter, hundar och säkerligen även fjärilar har bevisats vara homosexuella. Sen att man med detta fina (helt logiska) uttalande samtidigt säger att allt som är onaturligt är dåligt tyder ju på att man lever på medeltiden.



Japp, glasögon, kläder, kondomer, bilar etc. etc. etc. är verkligen skitkasst för vårat samhälle. Fan, det var bättre förr när vi sprang runt i grottor och våldtog varandra... aah, the good ol' days.



blablabla



djur ligger med sina syskon också... e de samma sak som att vara gay eller? ta bort argumentet du gör bort dej själv

2009-09-09 @ 00:42:48
Postat av: Anonym

blablabla " djur är homosexuella" ja men lilla du djur har sex med sina syskon/barn/föräldrar ..

vi är INTE djur utan människor.. detta argument är bara pinsamt



folk får göra va de vill med vem de vill så länge båda e me på det.. MEN alla vet att de är ngt fel me dom som håller me samma kön eftersom de inte leder till ngt barn . vilket är meningen med livet, att föröka sig

2009-09-09 @ 00:48:11
Postat av: Anonym

oj råkade skicka 2. inte meningen

2009-09-09 @ 00:48:41
Postat av: L

Yahoo jag är inte normal =D =D

Harkel I'm not straight.



Jag tycker inte om videon. Jag tycker inte om när fördomar späs på.



Homosexualitet leder inte till barn, och det dyker upp fler homosexuella.

Förut försökte Moder Jord bli av med människan genom att använda pest, världskrig och annat. Det verkar inte fungera. Att få folk att inte vilja föröka sig..? Sounds nice.

2009-09-09 @ 22:31:44
Postat av: ejjin

Haha, herregud vad jag älskar dina texter! Fortsätt att vara ärlig! :D

You go, lord!

2009-09-14 @ 18:17:03
URL: http://ejjin.blogg.se/
Postat av: Henke

Fuck yeah, klockrent..

2009-09-16 @ 19:24:34
Postat av: The man from the land, the who from the dooo

4. Var är din faktakälla? visste studier har visat att visa djur kan bli homosexuela. Men beteendena har bara uppvisats när för många djur lever på för liten yta. Det är alltså (enligt min hypotes) en självbevarelse drift för att inte fler avkommor ska tillföras. Detta är det som då händer med mänskligheten. Jag anser att ett sådant beteende är "sjukligt" och är ett stereotypiskt beteende som tyder på en psykiskt ohälsosam levnadsmiljö. Alltså Homosexualitet är ett stereotypiskt beteende som framkallas av stress och är då fel.

2009-09-20 @ 13:01:08
Postat av: jojjq

Med tanke på hur överbefolkad jorden är så är det väll bara bra med homosexualitet. De kan ju även adoptera föräldralösa barn så de slipper barnhemmet. Dessutom visar studier att homosexuella par i snitt är bättre föräldrar än heterosexuella. Problemet ligger ju i homofoberna. Det finns forskare som anser att alla har lite bisexualitet i sig. Och om man ska dra den med Gud så kanske man även måste tänka på att biblen förtrycker de flesta. Det är bara Jesus som som säger andra saker, men han revolterade säkert bara mot sin far. Dessutom lades det om homosexualitet troligen till i biblen då det var dålig population så man ville se till att det gjordes så många barn som helst. Det kom bara dit för att det var praktiskt för tillfället.

2009-10-22 @ 21:22:59
Postat av: Anonym

Du har jävligt rätt.

En till sak värd att nämnas, varför har killarna en G-punkt i röven om homosexualitet är så onaturligt? Vad är dess syfte om den inte är till för att stimuleras, undrar jag?

2009-10-24 @ 03:48:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0