6 Steg till att mörda ett Twilightfan.

Eftersom att jag känner mig allmänt slut i huvudet idag så ska ni - istället för en av mina vanliga texter - få en enkel guide till hur man på bäst sätt ska göra sig av med Twilights fanbase. Fem enkla steg, ett underbart resultat.

6. Valet.
Det första du måste göra är att se till så att du har ett lämpligt offer utvalt. Du måste (jag menar verkligen MÅSTE) se till så att det inte är ett fan av en bättre serie, som typ... Evil Dead. Det är oerhört viktigt att det är just Twilight det hela handlar om.

5. Studeringen.
Studera ditt offer in i minsta detalj. Du ska kunna hans/hennes dagliga schema bättre än vad han/hon själv gör. Att lära sig mycket om sitt offer underlättar själva "kidnappandet" och kommer därför göra hela den här proceduren mycket mer smärtfri... för dig alltså.

4. Plats/Metod.
Efter att du har studerat ditt offer måste du självklart välja ut metod och plats. Välj ut någon avskiljd plats. Metoden kan vara vad som helst, men tänk efter hur mycket spår det lämnar efter sig. Vi vill ju självklart att det lilla aset ska vara seglivad men man får inte lämna alltför mycket DNA. En rekomenderad teknik skulle vara det gamla tidningsknepet. Ni strör alltså ut tidningar på marken och sen är det bara att ta en skiftnyckel eller något liknande och gå lös...

3. Förberedelserna.
Det här är det viktigaste steget av alla för det är här som allt kan brista på. Det är nu du strör ut tidningspappret (eller isoleringsplasten, det är lite dyrare men mycket mer effektivt), det är nu du sätter in den där extra högljuda Slayer-skivan i bilstereon så att ingen ska höra hans/hennes skrik i bagageutrymmet och det är nu du fixar tillhygge och handskar för att dölja fingeravtryck. Det är även nu som du väljer ut tid...

2. Utförandet.
The Point of no return. Du lyckas plocka upp ditt offer på något sätt (locka med Robert Pattinson... eller varför inte glitter?) och sen kör du den till platsen du har valt ut. Jag behöver väl knappast avslöja vad du ska göra nu?

1. Städandet. Det är nu du gör dig av med kroppen, mutar poliserna och onanenar till www.myfreepaysite.com för att sedan somna lugnt eftersom att du äntligen har utfört ditt mål i livet.

Tack & Adjö.

RSS 2.0